Om Claes's Bageri & Konditori

Claes’s Bageri & Konditori har eksisteret siden 1985. Claes åbnede selv forretningen dengang og har i dag stadig sin daglige gang i bageriet sammen med sine medarbejdere.

 

Bageriet består i dag udover Claes af tre bagersvende Johnny, Jesper og Martin og bagerlærling Mikkel og derudover konditorsvend Christina og konditorlærling Heidi. I butikken står de to bagerjomfruer Annette og Tina, der sammen med vores unge medhjælpere hver dag tager gladeligt imod alle vores kunder.

 

Vi sætter alle en ære i at lave alt vores brød og alle vores kager fra bunden af med friske råvarer og de bedste ingredienser.

 

Mange spændende specialprodukter

Vi ser os selv som mere end blot leverandør af det daglige brød. Gennem tiden har vi udviklet og nytænkt vores opskrifter og specialiseret os i de enkelte detaljer i bagværket. Vi har mange spændende specialprodukter og et stort udvalg af søde lækkerier.

 

Derudover har vi specialiseret os i dekorative festlagkager og kan levere både friskbagt morgenbrød og lækre frisksmurte frokostsandwich til vores virksomhedskunder.

 

Læs mere om vores brød, kager og firmaordning her på hjemmesiden eller kontakt os på telefon 36 78 84 86, hvis du har spørgsmål til vores bageri eller vores sortiment.

 

Vi glæder os til at betjene dig.

Adresse

Strandmarksvej 7
2650 Hvidovre

Åbningstider

Man - fredag

Lørdag

Søndag

05:30 - 17:30

05:30 - 16:00

05:30 - 16:30

Til forside
Print
Sitemap

For spørgsmål - ring til vores konditorer Christina & Camilla
8:00 - 14:00 (Alle ugens dage)

Tlf. 36 78 84 86

Besøg os på

facebook