Smukke konditorkager og dekorative festlagkager

Claes’s Bageri & Konditori er det rette sted, hvis du skal bruge en konditorkage eller en stor festlagkage. Vi bager kager til enhver anledning, hvad enten det er til brylluppet, den 30-års fødselsdag, konfirmationen, firmafesten, eller hvis du blot skal bruge en smukt dekoreret kage til lørdag aften.

 

Kager med fotoprint

Vi laver firkantede, runde og hjerteformede kager, kager i fem etager og kager formet som en studenterhue, en computer eller et par bryster - Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

 

Har du et bestemt billede, du gerne vil gøre til en del af kagen, kan vi også lave et sukkerprint. På den måde kan kagen få lidt mere personlighed.

 

Få hjælp til kage-ideén

Har du ikke selv ideen til den perfekte kage, så kan vi hjælpe dig. Vi har mange års erfaring i konditorkager og kan komme med gode råd og vejledning til både udformningen af kagen og de forskellige smagsvarianter og indhold.

 

Vi lægger vægt på den gode smag og det smukke håndværk, når vi laver festlagkager til vores kunder. Alt bliver lavet på friske råvarer og de bedste ingredienser. Vi går op i den mindste detalje og leverer altid en kage, der er delikat, smuk og fristende.

 

Kontakt os for gode råd

Herunder kan du se et lille udvalg af nogle at de konditorkager, vi har lavet. Du er velkommen til at kontakte vores konditor på telefon 36 78 84 86, hvis du har spørgsmål til en kage. Vi er altid behjælpelige.

Adresse

Strandmarksvej 7
2650 Hvidovre

Åbningstider

Man - fredag

Lørdag

Søndag

05:30 - 17:30

05:30 - 16:00

05:30 - 16:30

Til forside
Print
Sitemap

For spørgsmål - ring til vores konditorer Christina & Rikke
8:00 - 14:00 (Alle ugens dage)

Tlf. 36 78 84 86

Besøg os på

facebook